Legújabb webáruház

A Medvés Virágkötészeti és Selyemvirág Nagykereskedés egy 1992 óta működő szakirányú nagykereskedés. Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk vásárlóinknak, amiket...

Rövidáru Nagykereskedés

Cégünk, 2008 közepétől aktív szereplője a kereskedelmi-gazdasági életnek. Megalakulásunk óta jól működő üzleti kapcsolatokat tudtunk kialakítani Európai-, Távolkeleti gyáregységekkel és a hazai importőrökkel, valamint ezen túlmenően a hazai könnyűipari termelőegységek is nagy mennyiségben biztosítják számunkra, jó minőségű és megfelelő ár-érték arányú termékek ellátását, mely a rendszeres és hosszútávú együttműködésnek köszönhető. A kialakult kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi számunkra, hogy az egyedi igényeknek is rövid időn belül meg tudjunk felelni.

A piac folyamatos változásait és az igényeket szem előtt tartva igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak. Termékskálánk összeállításakor, áraink kialakításakor cégünknél az elsődleges szempont a megfelelv minőség mellett a tökéletes ár-érték arány meghatározása.

Észrevételeiket, javaslataikat szívesen vesszük, lehetőség szerint teljesítjük. Kollégáink minden esetben az Online kapcsolat felvételt részesítik előnyben. Minden termékünk Online megrendelhető, ennek köszönhetően tudunk magas termékminőség mellett jóval a piaci árak alatt maradni. Termékskálánkat vásárlóink igénye alapján folyamatosan bővítjük.

 

Weboldal: www.rovidarunagyker.hu

E-mail cím: info@rovidarunagyker.hu